Skip to main content

Онзи филм… с Джейсън Стейтъм

 

Отивах на работа – навреме и в събота. Боговете сигурно са полудели. В метрото обаче видях нещо. Освен нещото видях и плакат, който ме накара да си помисля, че в киното е пълно с характерни актьори. Хора, които играят едно и също всеки път – Джон Уейн, Дженифър Анистън, Стивън Сегал, Мег Райън, Самюъл Ел Джаксън, Джулия Робъртс… Но почти никой не може да бие Джейсън Стейтъм.

Вижте защо…

Постерите

Не може да отречете, че има цветово богатство…

 

 

В 58,33% от тези постери на заден план има град с небостъргачи. В 75% Джейсън държи оръжие. В 100% демонстрира Погледа… Знаете, че го прави дори със слънчеви очила.

Погледът

„Не ме гледай с бялото на очите!“ е израз с негативен оттенък, но Джейсън си гледа така.

 

Може би техниката на този майстор на склерата може да се обясни, чрез изследване на Университета на Мерилинед. Според него именно в бялото на очите е тайната на човешката красота.

Костюмът

 

 

Униформата възниква, за да задоволи чисто прагматична нужда – разпознаването „свой-чужд“ по време на битка. Нашият човек не би позволил да го сбъркаме в някой филм. Но понякога се налага героят да бъде анонимен, инкогнито и под прикритие, тогава той избира други дрехи

 

 

Може и да не ми вярвате, но това са кадри от 4 различни филма.

А това…

 

Parker 2013

…е ужасна грешка.

 

И да не забравите да гледате новия филм на Джейсън Стейтъм. За вас: Hummingbird 2013 (Колибри)… за американския пазар: Redemption 2013, различни заглавия, но един филм.

One thought to “Онзи филм… с Джейсън Стейтъм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *