Skip to main content

Don’t F**k with Cats

Видеотеката на Netflix съдържа около 36 000 часа материал. Ще е необходимо да гледате нонстоп 4 години, за да изгледате всичко. Лесно е да изпуснете нещо голямо в този шарен океан.

Don’t F**k with Cats: Hunting an Internet Killer е документална поредица от 3 части, чиято премиера е била през декември 2019. И аз – като героите в тази история, получих линк, придружен с: „Гледай това“. Какво интересно чудовище изплува от дълбините, за да ми запълни неделния следобед.

Don’t F**k with Cats: Hunting an Internet Killer 2019

Колкото по-малко знаете, толкова по-добре. Ще каже само, че е интересно, увлекателно, вълнуващо, страшно, отвратително… и мисля, че не съм гледал нещо подобно. 

Mindhunter 2017-2019

Първите няколко минути сте убедени, че гледате мокюментъри за любители на котки. Подът обаче пропада и се оказвате в трилър на Финчър, но това не е филм – всичко се е случило. 

Последната минута е разочароваща, повлияна е от тенденцията в документалистиката да се отправят директни послания към зрителя. Това не ми харесва,  иначе бих му дал всички награди – особено за монтаж и сценарий. Отлична работа. 

Гледайте го. Мисля, че ще ви хареса.

Трейлър

Свързани публикации: 

Това не е хибридна война, това е хибридно кино

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *