Skip to main content

За нас

Здравейте!

Това е prozekcia, блог посветен на разговори, рецензии, есета, анализи, критики и недоволства, похвали, адмирации, факти, и истории за филмите. Тук е възможно да намерите и публикации свързани с друга мултимедийна тематика, като: телевизия, електронни игри или интернет съдържание.


КОИ СА ХОРАТА ЗАД PROZEKCIA?

Prozekcia е проект на Нуша и Любомир.
Любомир пише така, както живее – давейки се в скептицизъм. Нуша живее така, както твори – искрено. Как ще свърши всичко това, никой не знае.


ЗАЩО ГО ПРАВИМ?

Причината да стартираме този блог е обичта ни към филмите. Обичаме да ги гледаме, да ги разказваме, да си ги спомняме и да ги обсъждаме – обичаме и да ги гледаме отново. Нашата цел е да привлечем приятели и непознати, които споделят тази обич. Защото филмите стават още по-добри, когато се споделят.


НА КОГО СМЕ БЛАГОДАРНИ?

Стоян Иванов и Евгени Николов – те разбират от кодове, html, css и други неща, от които ние нямаме понятие. Благодарим и на всички останали наши приятели!


ЗА PROZEKCIA.COM ПИШАТ И:

 

Rozix:

Аз съм Рози, с Луис Бунюел сме родени на една дата /вижте в google коя/. Останалото е книги, музика и кино /предимно френско/, актрисата е една – Катрин Деньов.


Галина

Обича филмите, колкото спането и яденето на сладолед


Pelagiya

Аз пиша така, както емоцията ми повлияе. Блог.