13 яки видеоклипa с участието на филмови звезди

 

Чакам метрото на метростанция „Сердика“, зяпам и както си зяпам… Това до Ани Ленъкс не е ли Хю Лори? А – и Джон Малкович?

Така с помощта на Софийския метрополитен измислих темата за днес. Докато стигна метростанция „Жолио Кюри“ се бях досетил десетина видеоклипа с кино звезди в тях. През деня десетината стана дузина, а дузината три. Щях да получа неврастеничен шок, но се обадих на Теменуга. Та, цялата класация е избрана от DJ Нуш. А в края има бонус за дамите.

Той е бил дресьор на лъвове. Бил е вторият избор за ролята на Ханс Соло. Бил е на рождения ден на Лайза Минели, където бил танцувал с Джуди Гарланд. Бил е възпят от нас. Бил е и Джони Деп – поне в два филма.

А това, това е weird – Джак Блек и Бек.

Причината Хали Бери да понася Фред Дърст да и пее на уше е, че е глуха от едната страна.

Басирам се, че не знаехте. Басирам се, че ревнувам.

Специален поздрав за Рози! Катрин Деньов е любимата й актриса.

Бях влюбен в Зоуи Дешанел, падам си по жени с проблеми.

Режисьор на следващото видео е Сам Тейлър-Ууд. Той заснема 16 дубъла като използва последния, защото в него Робърт Дауни Джуниър изглежда напълно отпуснат и естествен.

Анджелина Джоли + The Rolling Stones = BНЛ

Ако гледате внимателно и игнорирате момичетата, които мият сивия DeLorean вътре ще забележите Шон Бийн. А ако се взрете, ще видите човече високо 81 см – Върн Тройър, известен повече като Mini Me.

Песента не става, но Шарлиз Терон – винаги.

Знаете ли, че тя произхожда от един от най-старите родове в Шотландия? Била е съученичка на Лейди Даяна. Завършила е в Кеймбридж. Била е муза, както и Архангел Гавраил. Разпознавате ли Тилда Суинтън?

Почти накрая Ким Бейсингър и Том Пети.

И накрая кой можете да разпознаете тук?

Досетихме се, но пренебрегнахме клипове на Aerosmith, Брус Спрингстийн, Лени Кравиц, Пол Саймън и много клипове на Мадона. Бонусът е от скулптора на черно-бялата фотография Хърб Риц. Актьорът в клипа би трябвало да е Джимон Хунсу, но Джанет Джексън винаги ме радва повече.

 

 

 

 

One thought to “13 яки видеоклипa с участието на филмови звезди

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *