Skip to main content

Храна за размисъл

Скоро разбрах за нова мода – родилките да ядат плацентата си. Има цяла теория. Повярвайте ми, много е полезно.

А вчера четох за моринга, новата супер храна. Дръвче, което вирее около Хималаите. Местното население използва листата му като фураж за добитъка, но манекенките в Ню Йорк също го пасат. Според един от специалистите по суперхрани (очевидно има и такива): „достатъчно е само да отворите опаковката и полезните вещества ще ви обгърнат”.

Апропо, цялата „био” индустрия, която стимулира постоянните избухвания на „магически” храни – соя, тофу, трева, кълнове, коластра, келп и какви ли не шашкащи диети, е сладко позиционирана в моралната нужда на човек за чистота, целомъдрие и святост. В исторически план тази нужда е била задоволявана, чрез контрол на секса – често чрез репресиране на женската сексуалност.

 

С модернизацията, сексуалната революция и либерализацията на мисленето идеята, че може да придобиеш определени добродетели чрез това, което правиш или не с тялото си бива изцяло изтласкана към храната – към това, което слагаме в телата си.

Едни от най-популярните „естествени” марки носят имена като: Purity (Непорочност), Innocent (Невинност), Pure & True (Чисто и истинско), Pure Life (Чист живот), Celestial (Небесен), Heavenly organics (Божествена органичност), Virgin garden (Девствена градина) и… Seeds of change (Семена на промяната) – добавете вулгарна шега тук:………………….

 

Променили се е и езикът. Храната не се „яде”, хората се „захранват”, „поемат семена”, „приемат кълнове” или „доза ябълка”, „детоксикират се”.

Междувременно, искам да ви зарадвам, че решихме да пуснем собствена линия храни и хранителни добавки: Heavenly Harmony. Първият продукт са сълзи от гоа. Procapra picticaudata e изключително рядък вид тибетска антилопа, която обитава Хох Сили, най-добре защитената част на Тибет, наречен още „третият полюс на Земята“.

Всяка година малка група от учени от университета за наука и технологии Уан Тинг биват допускани – само за една седмица, за да съберат сълзи от новородени антилопи гоа. Стотици научни изследвания доказват забележителните ползи от сълзите на гоа.

Те съдържат 32 полезни и незаменими фасции и имат изключителен ефект за намаляване на остеопластите – клетки, които унищожават костите, но също и за подсилване на имуноглобулините.

Сълзите от гоа на Heavenly Harmony укрепват имунната система, спомагат за по-добър растеж на мозъка при децата, помагат за изграждане на здрави мускули, увеличават физическата сила, работоспособност и издръжливост.

Наблюдават се магически ефекти – ускоряване зарастването на рани и изгаряния, подобряване еластичността и тургора на кожата с до 72%, намаляване на бръчките и освежаване на външния вид.

Професор Мин Лиен, от провинция Цинхай, добавя сълзи от гоа към закуската на семейството си вече 20 години. В научната си дисертация, с която шокира множество западни университети, тя доказва, че сълзите от гоа регенерират нервната система и вътрешните органи, забавят стареенето, удължават живота и действат изключително детоксикиращо на целия организъм.

Поръчайте предварително целебните сълзи от гоа* на Heavenly Harmony.

_______________________________________________


*Продуктът има специфичен вкус и мирис, защото е напълно естествен и без каквито и да е подсладители, консерванти и добавки.

 

Други връзки:

Пост на промоция

Източен отговор

 

4 thoughts to “Храна за размисъл

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *